skip to Main Content

Spinefitter by Sissel – nytt träningsredskap

SPINEFITTER by SISSEL® –

En nytolkning av ett beprövat koncept

Såhär fungerar SPINEFITTER by SISSEL®!

Oavsett var, i hemmet, på studion, i träningsgruppen eller på kliniken så formar tradition och innovation träningsmetoden SPINEFITTER.

De aktiva principerna i SPINEFITTER by SISSEL® är inte nya. Många av dem har varit kända i åratal, många har etablerat sig för sina metoder och effekter att lösa och ta hand fysiska besvär och stelhet. SPINEFITTER, by SISSEL® har för första gången kunnat  kombinera dessa träningsprinciper i stort sett intuitivt i detta träningsredskap. SPINEFITTER by SISSEL® är praktisk, modern och effektiv utan att göra avkall på beprövade principer.

SPINEFITTER by SISSEL® är ett innovativt träningsredskap som kombinerar muskelavslappning med effektiv träning i samma redskap.

Följande faktorer bidrar till ditt fysiska välmående:

  •  Djupa, intensiva tryck på båda sidor om ryggraden kan effektivt mjuka upp stora muskelpartier från ländrygg, bröstrygg och upp till nackmuskulaturen.
  • Ledmobiliteten kan förbättras och låst muskulatur kan stimuleras.
  • En märkbar avslappning i muskelgördeln runt skulderbladen kan uppnås enbart av att ligga på SPINEFITTER by SISSEL® och slappna av.
  • Den multifunktionella designen som är SPINEFITTER, möjliggör även en mer holistisk träning, vilket utökar nyttan till att även inkludera förbättrad koordination, balans och muskelstyrka.

1 av 12 grundövningar hittar du här – klicka på länken!  https://youtu.be/wJeEK6eee0s

Back To Top