skip to Main Content

Jag (Stefan Ahnén) är utbildad naprapat och tillika legitimera naprapat och har drivit flera naprapatkliniker under åren både i Skåne och i Stockholms området. Men jag är kanske mer känd bland kollegor och kunder för att ha introducerat en rad behandlingsmetoder i Sverige, så som stötvågsbehandling och bidragit med intresset för diagnostiskt ultraljud samt olika former av elektrodterapi så som muskelstimulering/återhämtning och TENS.
Jag har även lång erfarenhet av utbildning, med 20 år som lärare i elektroterapi på Naprapathögskolan och med en rad andra metod- och produktutbildning runt om i Sverige. Jag har också ett brett kontaktnät internationellt och har representerat både svenska och tyska företag i bland annat länder som Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Schweiz, UAE, Saudi Arabien, Ryssland, Syd-Korea, Indien samt USA. Jag har samlat mina erfarenheter i mitt utpräglade entreprenörsskap både som metod och affärsutvecklare.

Jag delar därför gärna med mig av mina kunskaper till dig som kanske vill göra en investering och utveckla din/er verksamhet. Så hör gärna av dig, så bokar vi ett möte!

Hälsningar

Stefan Ahnén

Back To Top